Volgers

woensdag 5 januari 2011

Een cakeje voor jou?

Hallo iedereen,

Dit is mijn eerste bericht van dit jaar, dus wil ik allereerst iedereen een gelukkig, gezond en creatief 2011 toewensen. Hopelijk wordt dit een topjaar. Ik denk dat we dat allemaal wel willen.
Mijn goed voornemen voor dit jaar is, dat ik zal proberen om een beetje meer te posten op mijn blog,, maar ik ben nog niet goed bezig.... Dus daar gaat mijn voornemen alweer.

Nu, genoeg gebabbeld over het nieuwe jaar. Gisteren heb ik een kaartje gemaakt. Ik had het stempeltje al gekocht op de kerst en creatiefbeurs in november, maar tot nu toe nog niets mee gedaan.

De stempel is van Wild Rose Studio, als ik mij niet vergis "Fergus with cupcake". Het papier vind ik er zelf erg goed bijpassen. Dit is van Kaisercraft "Candy Lane Collection", een papierlijn met cupcakejes, theepotjes, en kopjes. Love it....

Nog een prettige avond!!

Groetjes,
Deborah

3 opmerkingen:

 1. Hey meid!

  Leuke kaart weer! Lekker vrolijk! Ik hou ook erg van deze stempel. Moet hem binnenkort ook eens gebruiken. Je zou mee moeten doen met de challenge van Stempelstudio. Daar is de challenge: maak een lekker kaartje. Dat is jou goed gelukt!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sorry, zie nu pas jouw reactie. Ik heb geen idee waar de stempel van is. Heb hem van Mariken. Heb haar meteen gemaild, dus ik laat het je weten, zodra ik een berichtje terug heb. En over de randjes: ik maak de randjes van de kaart een beetje nat met een babydoekje. Daarna ga ik met de distresser (kost een paar euro) over het randje en dan krijg je een beetje een oud effect. Je kan ook alleen de distresser gebruiken, maar dan krijg je niet zo'n enorm effect. Je kan ook alleen billendoekjes gebruiken en dan met je nagel over het randje krassen. Ook leuk: na het distressen een beetje bruine inkt erop. Succes ermee en ik laat je snel iets weten over de stempel.

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooie kaart. Ben helemaal weg van je stempel!! Een beetje kleur in deze grijze tijd doet zeker goed.

  Groetjes, Stefanie

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for checking my blog! It would be great if you coulc leave a message for me!
Deborah