Volgers

zaterdag 29 juni 2013

Colour challenge at KKS

Hallo iedereen,

Fieuw, ik ben blij dat ik eindelijk een keer een rustige week gehad heb. Vorige week ging mijn collega'tje trouwen op zaterdag. In die week moest ik zeer veel werken en dan nog eens kaarten maken, haar en haar moeder voorzien van make-up (die ook al eens getest moest worden) en de bruid nog voorzien van kunstnagels. Ik kan je verzekeren, het waren korte nachten.  En het feest was echt super!

Deze week bij Kraftin' Kimmie Stamps is het een kleuren challenge. Je kan 1 of meerdere kleuren kiezen en combineren.. En dat zijn toevallig wel kleuren die heel veel voorkomen in paperpads.

***

This week our hostess is KAREN!! And her challenge is a Colour Inspiration challenge!! So create a card with a Kraftin' Kimmie stamp that is inspired by the colour block picture below! Have some krafty fun and join us this week because we'd LOVE to see your KKS designs. We hope you can play along for your chance to WIN some Kraftin' Kimmie rubbah!!!


Deze kleuren zijn het dan! En dit heb ik ermee gemaakt:


Velen onder jullie weten intussen al dat ik gek ben op uiltjes, dus daarom maar nog eens deze uil gekozen van de "From you know whooo!" set, het papier is van MME
Ik vind het echt een schatje. Op de tak waar normaal de bloemen getekend stonden heb ik er gewoon parelmoerbloemen opgekleefd met een pareltje in het midden.

Liefs Deborah

8 opmerkingen:

 1. Schitterende kaart en ook je andere kaarten zijn super mooi.De uil vind ik een schatje.Groetjes Joke en een fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent niet de enige die gek is op uiltjes. Ik kan je zelfs zeggen dat ik 3 kettingen heb met uiltjes. whahaha. Ik spoor niet. Maar wat een plaatje heb je er van gemaakt. Mocht je er nog geen bestemming voor hebben, weet je mijn adres he ;) hahahah.

  Fijn weekend!
  Liefs mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh wat is die prachtig zeg zoveel mooie details
  grtjs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterende creatie heb je gemaakt! Echt heel mooi, en wat een super afbeelding heb je gebruikt!

  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een prachtige fleurige kaart Deborah. Heel mooi.

  Groetjes,
  Nans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Uiltjes zijn ook schattig, ik spaarde ze vroeger een beetje. Dit is ook weer een mooie kaart, volgens mij heb je veel van de kleuren uit het palet gebruikt! Zo niet alle!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super mooie kaart Deborah!
  Ik heb ook een zwak voor uiltjes...

  Lieve groeten, Annemie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. so sweet! the cluster of flowers is so perfectly arranged and again, your coloring is flawless! beautiful diecutting too...so crisp!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for checking my blog! It would be great if you coulc leave a message for me!
Deborah