Volgers

dinsdag 29 april 2014

Make a wish!

Hallo iedereen,

Vandaag laat ik jullie zien hoe ik het pluizenbol-rokje van mijn Kraftin' Kimmie stempel "Dandy Lion" heb ingekleurd met de Copic markers.
Perfect om toe te passen op alle pluizige dingen.


Ik heb eerst het meeste van mijn stempel ingekleurd en de pluizige delen vrij gelaten. Dat was vooral zodat jullie beter een idee zouden hebben van hoe het er dan gaat uitzien.Als eerste zet je fijne stipjes met je lichtste Copic marker. Hoe meer je naar de buitenkant toe werkt, hoe dichter die bij elkaar mogen staan. Als je naar de binnenkant toe gaat, is het beter om wat verder van elkaar af te blijven en ook niet teveel stippen te plaatsen. Zo zorg je voor het schaduweffect en maak je het ook niet te druk. Dit moet vooral licht blijven!Nu herhaal je de vorige stap, maar je zet minder stipjes en je gaat niet naar het midden van het afdrukje. Zorg ervoor dat je niet te hard drukt op je marker, zodat je fijne stipjes creƫert.Tenslotte kan je nu met je donkerste marker enkel de buitenkantjes licht aanstippen. Zet ze niet te dicht bij ekaar en vooral ook niet teveel. 


En zo komt het er dan uit te zien na het kleuren van de achtergrond, is ze niet schattig?Hier nog even mijn gebruikte kleurtjes:

Huid:

Haar:

Roze:

Lucht inclusief wolken:

Gras:

Truitje:


Tot de volgende keer! 


1 opmerking:

  1. Hoi Deborah,
    Mijn complimenten voor je prachtige kleurwerk, supermooi..groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for checking my blog! It would be great if you coulc leave a message for me!
Deborah